Recepten
Gebakken rogvleugel met kappertjes
Vis van het Jaar 2021: de Rog! Veelzijdig, makkelijk te bereiden en vooral ‘van bij ons’. Rog kan gestoofd, gebakken, gepocheerd of koud bereid worden.
Gerookte zalmrolletjes
Tover een snelle hap op tafel maak een fris gerechtje met zalm en kruidenkaas, citroen zorgt voor een frisse tint. Gerecht voor 4 personen.
Zeewolf à la nage
Zeewolf bevat heel wat groene aroma’s, maar past ook perfect bij watermeloen, komkommer, meloen, tomaat, rode paprika, rode biet, asperges, groene en zwarte thee. Gerecht voor 4 personen.
Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room
Zeewolffilet in fijne plakjes met gemarineerde venkel en een zure toets. Gerecht voor 4 personen.
Gegratineerde pladijs met spinazie
Dit lekkere gegratineerde gerecht van pladijs met spinazie, is een gerecht dat ook de kinderen zal smaken. Gerecht voor 4 personen.
Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree. Gerecht voor 4 personen.
Gegrilde tonijn met watermeloen
Dit frisse gerechtje is een streling voor het oog. Lekker, licht en gezond. Gerecht voor 4 personen.
Mosselen natuur
Ze worden op veel verschillende manieren klaargemaakt. Maar puur natuur - met brood of frietjes - zijn ze een Vlaamse topper. Gerecht voor 4 personen.
Mosselen met room, lente-uien en tomaten
Mosselen met room, lente-uien en tomaten, een lekkere combinatie voor een fris gerecht. Gerecht voor 4 personen.