Recepten

Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo
Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo (Gerecht voor 4 personen)

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola Gerecht voor 4 personen.

Scampi wok met rijst en trostomaatjes
Scampi wok met rijst en trostomaatjes Gerecht voor 4 personen.


Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree
Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor & aardappelpuree. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met een krokant korstje
Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.

Roodbaars met basilicum
Roodbaarsfilets met een topping van basilicum, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli. Gerecht voor 4 personen.

Schelvishaas met basmatirijstcrème en bouillon van noordzeegarnaal
Gebakken schelvis op een bedje van gemarineerde spinazie en een bouillon van onze noordzeegarnalen. Gerecht voor 4 personen.

Gegratineerde pladijs met spinazie
Dit lekkere gegratineerde gerecht van pladijs met spinazie, is een gerecht dat ook de kinderen zal smaken. Gerecht voor 4 personen.

Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree. Gerecht voor 4 personen.

Gegrilde kreeft met chili boter
Kreeft met pikante toets, echt iets voor de fijnproevers. Gerecht voor 4 personen.

Scheermessen met lookboter
Scheermessen zijn een ware delicatesse uit de zee. Met verse kruiden en een flinke portie lookboter tover je ze om tot een smaakbom op je bord. Ideaal als voorgerecht of om te delen bij een zomerse apero. Recept voor 2 personen.