Recepten

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met gegrilde asperges

Kabeljauw met gegrilde asperges

Lekker stukje kabeljauw gecombineerd met witte of groene asperges. Met een pittige toets van paprika. Gerecht voor 4 personen.

Gestoomde kabeljauw met aardappelpuree

Gestoomde kabeljauw met aardappelpuree

Een gezond gerechtje van gestoomde kabeljauw met frisse lente-uitjes en preischeuten. Gerecht voor 4 personen.

Roodbaars met basilicum

Roodbaars met basilicum

Roodbaarsfilets met een topping van basilicum, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli. Gerecht voor 4 personen.

Warm gerookte zalm met couscous

Warm gerookte zalm met couscous

Imponeer je gasten met een gezond hapje van gerookte zalm met couscous & werk af met wat prei. Gerecht voor 4 personen.

Schelvis met basmatirijstcrème en bouillon van noordzeegarnaal

Schelvis met basmatirijstcrème en bouillon van noordzeegarnaal

Gebakken schelvis op een bedje van gemarineerde spinazie en een bouillon van onze noordzeegarnalen. Gerecht voor 4 personen.

Zeewolf à la nage

Zeewolf à la nage

Zeewolf bevat heel wat groene aroma’s, maar past ook perfect bij watermeloen, komkommer, meloen, tomaat, rode paprika, rode biet, asperges, groene en zwarte thee. Gerecht voor 4 personen.

Gestoomde zeewolf met groene asperges

Gestoomde zeewolf met groene asperges

Zeewolf is een stevige vis en valt dus niet snel uit elkaar, gecombineerd met bijtgare asperges afgewerkt met een lepel mousseline. Gerecht voor 4 personen.

Gegratineerde pladijs met spinazie

Gegratineerde pladijs met spinazie

Dit lekkere gegratineerde gerecht van pladijs met spinazie, is een gerecht dat ook de kinderen zal smaken. Gerecht voor 4 personen.

Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree