Tongrolletjes gestoomd met broccoli, wortel, prei en selder
Dit verfijnd gerechtje met tongrolletjes, gestoomde broccoli in combinatie met een heerlijke currysaus.
Gerecht voor 4 personen.
Benodigdheden
- 8 zeetongfilets
- 4 zeewatergarnalen
- 4 bloemkoolroosjes
- 1wortel
- 1prei
- 1 bleekselderij
- 2 potjes Umami curry-appel saus.
BEREIDING
- Snij van de wortel, prei en bleekselderij julienne.
- Stoom de bloemkoolroosjes een 2 tal minuten en laat afkoelen.
- Leg de zeetongfilets met de gladde kant naar boven, kruid met peper en zout.
- Maak mooie rolletjes van de julienne groenten, bloemkool en de zeetongfilets.
- Steekt er telkens twee prikkers in.
- Stoom de rolletjes tot ze gaar zijn.
- Neem de zeewatergarnalen, ontdarm ze, daarna kruiden met peper en zout.
- Bak ze mooi gaar in olijfolie.
- Verwarm de curry-appel saus zachtjes in een pannetje.
- Neem 4 borden(verwarmd) en nappeer met de saus.
- Dep de tournedos op keukenrol en schik op het bord, leg er de zeewatergarnalen tussen.
Smakelijk