Recepten

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Vis van het Jaar 2021: de Rog! Veelzijdig, makkelijk te bereiden en vooral ‘van bij ons’. Rog kan gestoofd, gebakken, gepocheerd of koud bereid worden.

Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo

Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo

Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo (Gerecht voor 4 personen)

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola Gerecht voor 4 personen.

Scampi wok met rijst en trostomaatjes

Scampi wok met rijst en trostomaatjes

Scampi wok met rijst en trostomaatjes Gerecht voor 4 personen.

Gratin van zeewolf met venkel

Gratin van zeewolf met venkel

Gratin van zeewolf met venkel Gerecht voor 4 personen.

Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree

Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree

Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor & aardappelpuree. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.

Gestoomde zeewolf met groene asperges

Gestoomde zeewolf met groene asperges

Zeewolf is een stevige vis en valt dus niet snel uit elkaar, gecombineerd met bijtgare asperges afgewerkt met een lepel mousseline. Gerecht voor 4 personen.

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Zeewolffilet in fijne plakjes met gemarineerde venkel en een zure toets. Gerecht voor 4 personen.

Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus