Recepten

Gebakken rogvleugel met kappertjes
Vis van het Jaar 2021: de Rog! Veelzijdig, makkelijk te bereiden en vooral ‘van bij ons’. Rog kan gestoofd, gebakken, gepocheerd of koud bereid worden.

Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo
Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo (Gerecht voor 4 personen)

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola Gerecht voor 4 personen.

Scampi wok met rijst en trostomaatjes
Scampi wok met rijst en trostomaatjes Gerecht voor 4 personen.


Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree
Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor & aardappelpuree. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met een krokant korstje
Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.

Gestoomde zeewolf met groene asperges
Zeewolf is een stevige vis en valt dus niet snel uit elkaar, gecombineerd met bijtgare asperges afgewerkt met een lepel mousseline. Gerecht voor 4 personen.

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room
Zeewolffilet in fijne plakjes met gemarineerde venkel en een zure toets. Gerecht voor 4 personen.
