Recepten
Gebakken rogvleugel met kappertjes
Vis van het Jaar 2021: de Rog! Veelzijdig, makkelijk te bereiden en vooral ‘van bij ons’. Rog kan gestoofd, gebakken, gepocheerd of koud bereid worden.
Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo
Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo (Gerecht voor 4 personen)
Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola Gerecht voor 4 personen.
Scampi wok met rijst en trostomaatjes
Scampi wok met rijst en trostomaatjes Gerecht voor 4 personen.
Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree
Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor & aardappelpuree. Gerecht voor 4 personen.
Kabeljauw met gegrilde asperges
Lekker stukje kabeljauw gecombineerd met witte of groene asperges. Met een pittige toets van paprika. Gerecht voor 4 personen.
Croque met zalm
Zin in iets anders dan gewoon, een croque met zalm met kaviaar, afgewerkt met een fris slaatje. Gerecht voor 4 personen.
Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddestoelen
Dit gerechtje met schelvis oogt zeer mooi, door de combinatie van de algenbouillon en shimeji-paddestoelen, afgewerkt met postelein. Gerecht voor 4 personen.
Schelvishaas met basmatirijstcrème en bouillon van noordzeegarnaal
Gebakken schelvis op een bedje van gemarineerde spinazie en een bouillon van onze noordzeegarnalen. Gerecht voor 4 personen.
Zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal
Dit winterse gerecht met witloof en een aparte maar zeer smakelijke groente zeekraal. Gerecht voor 4 personen.