Recepten

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Zeewolffilet in fijne plakjes met gemarineerde venkel en een zure toets. Gerecht voor 4 personen.

Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus

Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus

Dit mooie gerecht van deze stevig vis met peultjes en een citrus-basilicumsaus. Gerecht voor 4 personen.

Salade Nicoise

Salade Nicoise

Een echte klassieker salade nicoise, met kerstomaatjes, radijsjes, olijven, pepers, ansjovis, eitjes en kappertjes. Gerecht voor 4 personen.

Mosselen natuur

Mosselen natuur

Ze worden op veel verschillende manieren klaargemaakt. Maar puur natuur - met brood of frietjes - zijn ze een Vlaamse topper. Gerecht voor 4 personen.

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten, een lekkere combinatie voor een fris gerecht. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met spinazie in de oven

Kabeljauw met spinazie in de oven

Kabeljauw met spinazie in de oven. Gerecht voor 4 personen.