Recepten

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Vis van het Jaar 2021: de Rog! Veelzijdig, makkelijk te bereiden en vooral ‘van bij ons’. Rog kan gestoofd, gebakken, gepocheerd of koud bereid worden.

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room

Zeewolffilet in fijne plakjes met gemarineerde venkel en een zure toets. Gerecht voor 4 personen.

Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus

Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus

Dit mooie gerecht van deze stevig vis met peultjes en een citrus-basilicumsaus. Gerecht voor 4 personen.

Salade Nicoise

Salade Nicoise

Een echte klassieker salade nicoise, met kerstomaatjes, radijsjes, olijven, pepers, ansjovis, eitjes en kappertjes. Gerecht voor 4 personen.

Mosselen natuur

Mosselen natuur

Ze worden op veel verschillende manieren klaargemaakt. Maar puur natuur - met brood of frietjes - zijn ze een Vlaamse topper. Gerecht voor 4 personen.

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten, een lekkere combinatie voor een fris gerecht. Gerecht voor 4 personen.

Kabeljauw met spinazie in de oven

Kabeljauw met spinazie in de oven

Kabeljauw met spinazie in de oven. Gerecht voor 4 personen.