Recepten

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje

Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.

Roodbaars met preistoemp

Roodbaars met preistoemp

Een gerecht dat jong en oud gaat smaken, jonge prei met eventueel wortelen voor de mooie kleur. Gerecht voor 4 personen.

Warm gerookte zalm met couscous

Warm gerookte zalm met couscous

Imponeer je gasten met een gezond hapje van gerookte zalm met couscous & werk af met wat prei. Gerecht voor 4 personen.

Preirolletjes met zalm in de oven

Preirolletjes met zalm in de oven

Een lekkere ovenschotel van prei met zalm, overgoten met een bechamelsaus. Gegratineerd met kaas in de oven. Gerecht voor 4 personen.

Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddestoelen

Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddestoelen

Dit gerechtje met schelvis oogt zeer mooi, door de combinatie van de algenbouillon en shimeji-paddestoelen, afgewerkt met postelein. Gerecht voor 4 personen.

Noordzeetong a la meunière

Noordzeetong a la meunière

Tong is en blijft een culinaire vedette uit de zee. Wellicht is de fijne vis niet (meer) voor elke dag weggelegd, maar het is bijna onmogelijk voor een kok om de zeetong links te laten liggen. Elke visser weet het maar al te goed: Een tong moet 3 keer zwemmen: in de zee, in de boter en in de maag. Wellicht blijft de zeetong meunière daarom een populaire klassieker. Bak de zeetong à la minute. Gerecht voor 4 personen.

Koolvis met gestoofde prei in een zacht mosterdsausje en knapperige puree

Koolvis met gestoofde prei in een zacht mosterdsausje en knapperige puree

Koolvis met aardappelpuree, groentjes in mosterdsaus afgewerkt met enkele garnaaltjes. Gerecht voor 4 personen.

Gegrilde kreeft met chili boter

Gegrilde kreeft met chili boter

Kreeft met pikante toets, echt iets voor de fijnproevers. Gerecht voor 4 personen.

Tongrolletjes gestoomd met broccoli, wortel, prei en selder

Tongrolletjes gestoomd met broccoli, wortel, prei en selder

Dit verfijnd gerechtje met tongrolletjes, gestoomde broccoli in combinatie met een heerlijke currysaus. Gerecht voor 4 personen.

Tijgergarnalen met groentjes en basmati rijst

Tijgergarnalen met groentjes en basmati rijst

Dit verfijnd gerechtje met tijgergarnalen, groentjes en basmati rijst in combinatie met de appel-currysaus. Gerecht voor 4 personen.

Lasagne met gerookte zalm en broccolini

Lasagne met gerookte zalm en broccolini

Dit is stevige gerechtje van lasagne met gerookte zalm en broccolini met een sausje van Umami spinazie-zwarte en look. Gerecht voor 4 personen.

Praline van verse en gerookte zalm met ricotta

Praline van verse en gerookte zalm met ricotta

Een verfijnd gerechtje ideaal als voorgerecht tijdens de feesten een combinatie van verse en gerookte zalm. Gerecht voor 4 personen.