Recepten
Kabeljauw met een krokant korstje
Kabeljauw met een krokant korstje gemaakt met ham. Gerecht voor 4 personen.
Roodbaars met preistoemp
Een gerecht dat jong en oud gaat smaken, jonge prei met eventueel wortelen voor de mooie kleur. Gerecht voor 4 personen.
Warm gerookte zalm met couscous
Imponeer je gasten met een gezond hapje van gerookte zalm met couscous & werk af met wat prei. Gerecht voor 4 personen.
Preirolletjes met zalm in de oven
Een lekkere ovenschotel van prei met zalm, overgoten met een bechamelsaus. Gegratineerd met kaas in de oven. Gerecht voor 4 personen.
Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddestoelen
Dit gerechtje met schelvis oogt zeer mooi, door de combinatie van de algenbouillon en shimeji-paddestoelen, afgewerkt met postelein. Gerecht voor 4 personen.
Noordzeetong a la meunière
Tong is en blijft een culinaire vedette uit de zee. Wellicht is de fijne vis niet (meer) voor elke dag weggelegd, maar het is bijna onmogelijk voor een kok om de zeetong links te laten liggen. Elke visser weet het maar al te goed: Een tong moet 3 keer zwemmen: in de zee, in de boter en in de maag. Wellicht blijft de zeetong meunière daarom een populaire klassieker. Bak de zeetong à la minute. Gerecht voor 4 personen.
Koolvis met gestoofde prei in een zacht mosterdsausje en knapperige puree
Koolvis met aardappelpuree, groentjes in mosterdsaus afgewerkt met enkele garnaaltjes. Gerecht voor 4 personen.
Gegrilde kreeft met chili boter
Kreeft met pikante toets, echt iets voor de fijnproevers. Gerecht voor 4 personen.
Tongrolletjes gestoomd met broccoli, wortel, prei en selder
Dit verfijnd gerechtje met tongrolletjes, gestoomde broccoli in combinatie met een heerlijke currysaus. Gerecht voor 4 personen.