
Lasagne met gerookte zalm en broccolini
Dit is stevige gerechtje van lasagne met gerookte zalm en broccolini met een sausje van Umami spinazie-zwarte en look.
Gerecht voor 4 personen.
Benodigdheden
- Verse lasagnebladen
- 200 gr gerookte zalm
- 500 gr verse zalm
- 1 bussel broccolini
- 1potje ricotta
- mozzarella gemalen
- 3 potjes Umami spinazie-zwarte look saus
BEREIDING
-
Snij dikke carpaccio van de verse zalm, kruid met peper en zout en bak ze aan in olijfolie.
-
Stoom of kook de broccolini beetgaar.
-
Neem een ovenschotel en leg op de bodem de spinazie-zwarte look saus.
-
Vervolgens de lasagneblaadjes, saus, vis, Broccolini en een lepel ricotta en terug saus.
-
Dit telkens herhalen tot de vis op is.
-
Als allerlaatste terug lasagneblaadjes, saus en gemalen mozzarella.
-
Bakken in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 30 minuten.
-
Werk af met rucola.
Smakelijk