Over Ons

Over Ons

Traditie in smaak & vakmanschap

Een gedreven team met eer voor ons werk…

Het Vis Factorij-team draagt samen één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.

Ons team is veelzijdig en complementair, een 20-tal visspecialisten zorgen iedere dag voor kraakverse producten & bereidingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in onze rugzak, gaan we elke dag opnieuw aan de slag om jou culinair en met topproducten te verrassen.

 

 

Waar we voor staan…

Breed assortiment aan verse vis, schaal- & schelpdieren, diepvriesvis.
Ons assortiment is zeer uitgebreid en betreft bijna 300 kwalitatief hoogstaande en verfijnde producten. Dankzij onze ervaring, goede planning en een sterk en betrouwbaar internationaal netwerk aan kwekers en leveranciers, profiteren we op ieder moment van het jaar van de beste producten.

Dagvers en 100% natuurlijk
Dankzij onze rechtstreekse contacten zorgen we dagelijks voor een lading verse vis voor onze winkels. Onze specialist-inkopers weten waar en wanneer ze de beste vis rechtstreeks halen. Daarnaast bereiden onze gepassioneerde chef-koks dagelijks vaste en nieuwe creaties in onze keuken.

Kwaliteitsvis uit IJsland, Noorwegen, Schotland en Denemarken,…
Verse vis uit IJsland, Noorwegen, Schotland en Denemarken,… zo ben je als klant zeker van echte kwaliteitsvis. Wij halen onze vis rechtstreeks bij de vissers en kwekerijen in hun vangstgebied.

Duurzaam & blauw
In alles wat we doen, klinkt duurzaamheid door. We voelen ons verantwoordelijk voor het behoud van de prachtige natuur & zeeën waar we onze producten aan te danken hebben.

Persoonlijk advies & enthousiaste bediening
Naast onze passie voor vis staan onze medewerkers dagelijks klaar om jullie met gedegen advies verder te helpen. Heb je vragen over de bereiding van een specifieke vis? Wil je graag meer uitleg over de herkomst of duurzaamheid? Wij staan voor je klaar met tips & de nodige achtergrondinformatie.

Parking & nabijheid
Onze winkelpunten zijn steeds gevestigd aan de rand van de stad/gemeente, makkelijk bereikbaar en steeds voorzien van de nodige gratis parkeerruimte voor elke winkel.

 

Voor professionelen

De Vis Factorij, uw horeca partner bij uitstek!

We bieden een uitgebreid assortiment vis- & seafood producten van uitstekende kwaliteit, aangepast aan de specifieke noden en wensen van onze horeca klanten. Daarbij staan wij voor een duurzame aanpak en excellente service met advies op maat voor onze klanten.

Jouw bestelling wordt met de grootste zorg klaargemaakt en bewerkt (fileren, ontvellen, panklaar maken, portioneren,…) door ervaren vakmensen in onze ateliers en dit volgens de wensen van de klant.

Wij richten ons louter en alleen tot vis- en visgerelateerde producten, wat onze service en kwaliteit naar een hoger niveau tilt! 

Interesse, contacteer ons

WEBSHOP DE VIS FACTORIJ

Via onze webshop kan je voortaan 24 op 24, 7 op 7 jouw verse vis, traiteur,… bestellen. Kies voor gratis afhaling in één van onze flagship stores.

Onze webshop biedt een selectie van ons gamma aan.  In onze winkelpunten vind je een nog uitgebreider gamma aan dagverse vis.

Breed assortiment verse vis, schaal- & schelpdieren, diepvriesvis
Uitgebreid gamma aan traiteur & bereide maaltijden
Dagverse kwaliteitsvis uit IJsland, Noorwegen, Schotland, ...
Persoonlijk advies & enthousiaste bediening

Verse vis gezocht! Word jij onze nieuwe collega?

Is vis “je ding” en ben je gepassioneerd door de klant? Ben je gebeten door kwaliteit en vind je het een uitdaging om in een dynamische winkelomgeving te werken waar ondernemingszin, initiatief en creativiteit gestimuleerd worden?

Met onze Vis Factorij-winkels en webshop willen wij onze klanten op verschillende manieren bedienen: waar ze willen, hoe ze willen en wanneer ze het willen. 

Kan jij je ook in deze mindset vinden? 

 
Werken bij ons