Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten

Mosselen met room, lente-uien en tomaten, een lekkere combinatie voor een fris gerecht.
Gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden

  • 4 kg mosselen
  • 2,5 fijngesneden takjes bleekselderij
  • 4 dl room
  • 6 fijngesneden lente-uien
  • 2 gepelde, ontpitte en in blokjes gesneden tomaten
  • Peper

BEREIDING

  1. Kook de mosselen met 4 dl room, de selderij en peper in een grote pan.
  2. Neem de mosselen meteen uit de pan wanneer ze geopend zijn.
  3. Zeef vervolgens het kookvocht en laat een derde inkoken.
  4. Voeg de mosselen weer toe aan de pan.
  5. Werk de saus af met de gesneden tomaatjes en lente-uien. 
  6. Serveer de mosselen met verse frietjes of brood.

Smakelijk