Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola

Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden

  • 8 makreelfilets
  • 500gr Fettucini del duca
  • 500ml Olijfolie
  • 1 bussel bladpeterselie 
  • 2 teentjes look
  • 1 Rode peper
  • Peper 
  • Zout
  • 1 limoen
  • 200gr rucola
  • Parmezaanse kaas
     
 

Bereiding

  1. Verhit een ruime hoeveelheid water voor de pasta in te koken
  2. Snipper de bladpeterselie fijn
  3. Snipper de look
  4. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snipper fijn
  5. Vul een ruime pan met de olijfolie en kruid stevig met peper en zout
  6. Voeg de bladpeterselie, rode peper en look toe
  7. Zodra de pasta gekookt is, voeg toe aan de kruidenolie
  8. Snipper de rucola en meng onder de pasta
  9. Spoel de limoen en snij in partjes
  10. Dep de makreel droog, kruid met peper en zout en gril kort
  11. Dresseer de pasta, leg hier 2 makreelfilets per persoon over en een limoenpartje
  12. Werk af met een beetje geraspte Parmezaanse kaas 

Smakelijk!