Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
Gerecht voor 4 personen.
Benodigdheden
- 8 makreelfilets
- 500gr Fettucini del duca
- 500ml Olijfolie
- 1 bussel bladpeterselie
- 2 teentjes look
- 1 Rode peper
- Peper
- Zout
- 1 limoen
- 200gr rucola
- Parmezaanse kaas
Bereiding
- Verhit een ruime hoeveelheid water voor de pasta in te koken
- Snipper de bladpeterselie fijn
- Snipper de look
- Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snipper fijn
- Vul een ruime pan met de olijfolie en kruid stevig met peper en zout
- Voeg de bladpeterselie, rode peper en look toe
- Zodra de pasta gekookt is, voeg toe aan de kruidenolie
- Snipper de rucola en meng onder de pasta
- Spoel de limoen en snij in partjes
- Dep de makreel droog, kruid met peper en zout en gril kort
- Dresseer de pasta, leg hier 2 makreelfilets per persoon over en een limoenpartje
- Werk af met een beetje geraspte Parmezaanse kaas
Smakelijk!