Zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal

Zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal

Dit winterse gerecht met witloof en een aparte maar zeer smakelijke groente zeekraal.
Gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden

  • 4 zeewolffilets van 120 g
  • 1 kg witloof
  • 100 g zeekraal
  • 4 flinke eetlepels mayonaise
  • boter
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Blancheer 100 g zeekraal 2 min. in kokend water, giet af en laat uitlekken. 
  2. Snijd het witloof fijn, meng het met 4 eetlepels mayonaise en kruid af met peper & zout. 
  3. Bak de zeewolffilets net gaar en kruid op smaak met peper & zout. 
  4. Serveer de zeewolf met de geblancheerde zeekraal en de witloofsalade het best met een smeuïge aardappelpuree.

Smakelijk