Roodbaars met basilicum

Roodbaars met basilicum

Roodbaarsfilets met een topping van basilicum, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli.
Gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden

  • 500 g verse roodbaarsfilets 
  • 250 g cherrytomaten
  • 6 el traditionele olijfolie
  • 700 g aardappelschijfjes 
  • 700 g broccoli

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vet een ovenschaal in met boter en schik de vis erop.  
  3. Kruid de roodbaarsfilets met peper & zout
  4. Snijd de tomaatjes in twee en leg ze rond de vis, vooraleer het geheel te bestrooien met basilicum en wat olijfolie.
  5. Bak de aardappelschijfjes in een braadpan met olie.
  6. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 8 min. beetgaar.
  7. Bak de vis 10 min. in de oven op 200°C.
  8. Serveer de roodbaarsfilets, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli. Smakelijk!

Smakelijk