Roodbaars met basilicum
Roodbaarsfilets met een topping van basilicum, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli.
Gerecht voor 4 personen.
Benodigdheden
- 500 g verse roodbaarsfilets
- 250 g cherrytomaten
- 6 el traditionele olijfolie
- 700 g aardappelschijfjes
- 700 g broccoli
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet een ovenschaal in met boter en schik de vis erop.
- Kruid de roodbaarsfilets met peper & zout
- Snijd de tomaatjes in twee en leg ze rond de vis, vooraleer het geheel te bestrooien met basilicum en wat olijfolie.
- Bak de aardappelschijfjes in een braadpan met olie.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 8 min. beetgaar.
- Bak de vis 10 min. in de oven op 200°C.
- Serveer de roodbaarsfilets, samen met de aardappelschijfjes en de broccoli. Smakelijk!
Smakelijk