Limoen capellini met kaviaar

Limoen capellini met kaviaar

Wanneer het iets duurder mag zijn, en je kiest voor een snel gerecht.
Gerecht voor 4 personen.

Benodigdheden

  • Olijfolie
  • 1 kg gedroogde capellini
  • 500 gr ongezouten boter, gesmolten
  • Schil en sap van 2 citroenen, plus extra schil voor garnering
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel versgemalen witte peper
  • 150 gram zeer goede zwarte kaviaar

BEREIDING

  1. Sprenkel wat olijfolie in een grote pan met kokend gezouten water en voeg de capellini toe, en kook tot beetgaar. 
  2. Na koken, giet het water af. 
  3. Draai de capellini door de gesmolten boter, citroenschil, citroensap, zout en peper.
  4. Leg een portie pasta op elk bord en bedek met een flinke portie verse kaviaar. 
  5. Garneer met extra geraspte citroenschil.

    Smakelijk