Sitemap
-
Account
-
Contact
- Cookie Policy
- Disclaimer
- Herentals
- Inloggen
- Landingspagina
-
Nieuws
- Het blijft in de familie
- Ondernemersprijs Herman Dessers
- Visboeren uit Riemst winnen Herman Dessersprijs
- Vaste vestiging voor vis in Vlijtingen
- Vis van het jaar
- Vis in Vlijtingen: past in kraam voor iedereen
- Het blijft in de familie
- Geen vluchten, geen kreeften. Geen schepen, geen scampi’s.
- De Vis Factorij in Herentals, zet meer in op beleving.
- TVL koken met topchef Laurens
- Maatjesseizoen weer begonnen: "Ze zijn lekker vettig"
- Eerste Zeeuwse mosselen aangekomen bij De Vis Factorij!
- Eerste mosselseizoen na corona voor De Vis Factorij komt eraan.
- “Laat de mosselsoupers maar herleven”
- Over Ons
- Mosselfeesten
- Privacy Policy
-
Recepten
- Croque met zalm
- Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
- Gebakken zeebaars met limoenvinaigrette
- Gegratineerde pladijs met spinazie
- Gegrilde kreeft met chili boter
- Gegrilde tonijn met watermeloen
- Gemarineerde zeewolf met venkel, tomaat en zure room
- Gerookte zalmrolletjes
- Gestoomde kabeljauw met aardappelpuree
- Gestoomde zeewolf met groene asperges
- Kabeljauw met een krokant korstje
- Kabeljauw met gegrilde asperges
- Kabeljauw met spinazie in de oven
- Koolvis met gestoofde prei in een zacht mosterdsausje en knapperige puree
- Lasagne met gerookte zalm en broccolini
- Limoen capellini met kaviaar
- Mosselen met room, lente-uien en tomaten
- Mosselen natuur
- Noordzeetong a la meunière
- Praline van verse en gerookte zalm met ricotta
- Preirolletjes met zalm in de oven
- Roodbaars met basilicum
- Roodbaars met preistoemp
- Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddestoelen
- Schelvishaas met basmatirijstcrème en bouillon van noordzeegarnaal
- Spaghetti alle vongole
- Stokvis op grootmoeders wijze
- Tijgergarnalen met groentjes en basmati rijst
- Tongrolletjes gestoomd met broccoli, wortel, prei en selder
- Tongschar à la meunière
- Warm gerookte zalm met couscous
- Wijting met pittige pasta vongole
- Zalm met aardappelsalade
- Zalm met andijviestoemp
- Zeebaars met wortelcrème
- Zeewolf à la nage
- Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus
- Zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal
- Gegrilde zeebaarsfilet met gestoofde lamsoor en aardappelpuree
- Gratin van zeewolf met venkel
- Scampi wok met rijst en trostomaatjes
- Fettucini aglio e oglio met geschroeide makreel en rucola
- Gekookte babykreeft met gewokte zeegroenten en citroenmayo
- Gebakken rogvleugel met kappertjes
- Registreren
- Shop
- Sitemap
- Spontane Sollicitatie
- Vacatures
- Wachtwoord instellen
- Wachtwoord vergeten?
-
Winkelmandje
- Winkels
- Zoeken
- Algemene voorwaarden